Wie zijn wij?
Wij verzorgen bijlessen en huiswerkbegeleiding aan basisschoolleerlingen van de bovenbouw en het voortgezet onderwijs. Stichting Kennisplein Tilburg heeft tevens de beste prijs-­ en kwaliteitverhouding uit de regio. Dankzij goed opgeleide en gemotiveerde docenten bieden wij kwalitatieve lessen aan. Daarnaast zorgen wij voor passende lesboeken en andere materiaal om het best mogelijke onderwijs aan te bieden.

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken?

Bel ons op 013 5901635 en we beantwoorden al je vragen. Ook mag je altijd een proefles nemen of ons bezoeken aan de Nimrodstraat 30 in Tilburg

HOE WIJ WERKEN

Stichting Kennisplein Tilburg geeft bijles aan kinderen van groep 6 t/m 8. Kleine groepen van maximaal 8 leerlingen verdiepen zich voornamelijk in de vakken taal en rekenen.

Elke zaterdag- en zondagochtend beginnen de lessen om 10:00 uur. Op basis van uw wensen en beschikbaarheid wordt er een dag gekozen.

Voor een foto van het team klik op “Het Team”