FAQ Stichting Kennisplein – meest gestelde vragen

Voor een overzicht over wie wij zijn verwijzen wij u graag naar de pagina “over ons”.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden bij een bepaalde activiteit.
U kunt uw kind aanmelden door middel van een contactformulier (Robotica) of door direct contact met ons op te nemen door middel van telefonisch contact of via de e-mail. U kunt contact opnemen door middel van het algemene telefoonnummer of e-mail adres wat bij de gewenste locatie wordt vermeld.

Geldt deze informatie ook voor het aanmelden van de huiswerkbegeleiding of naschoolse lessen?
Jazeker, ook voor deze activiteiten kunt u contact opnemen met de locatie naar wens.

Zit er een deadline aan de inschrijvingen
Ja en nee, tot op zekere hoogte is er een open inschrijvingsperiode, als de activiteit al van start is kan men zich nog steeds aanmelden indien interesse. Hoewel als de activiteit al bijna op zijn einde loopt adviseren wij om uw kind aan te melden voor het volgende schooljaar.

Ik wil graag vrijwilliger worden, wat hebben jullie nodig?
Iedereen is welkom om te informeren naar de positie van vrijwilliger. Als u interesse heeft raden wij u aan om contact op te nemen met de locatie naar wens.

Ik wil mij graag aanmelden als partner (bedrijf/ instelling e.g.)
Voor dit onderwerp verwijzen wij u graag naar de pagina http://www.stichtingkennisplein.nl/homepage/wie-zijn-wij/partners/. Indien u interesse heeft en denkt dat beide partijen iets voor elkaar kunnen betekenen horen wij dat uiteraard heel graag.

Ik sta helemaal achter jullie projecten, echter heb ik geen tijd om mij als vrijwilliger in te zetten. Bestaat er ook een mogelijkheid om een donatie te schenken.
Ja dit is zeker mogelijk. We zijn statutair opgericht, we staan ingeschreven bij de k.v.k onder k.v.k nummer 17284860

Wij hebben een project die aansluit met wat jullie als stichting doen. Hoe kunnen wij het beste contact opnemen hierover?
U kunt het beste telefonisch contact opnemen met de locatie waar het project plaatsneemt. Vervolgens kan er gekeken worden wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele samenwerking.

Op dit moment ben ik bezig met afstuderen en moet ik een bepaalde opdracht uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden hierin?
Het ligt een beetje aan wat voor opdracht het is, over het algemeen genomen nemen wij afstudeerders graag aan, indien hier ruimte voor is. Dit geldt ook voor stagiaires met maatschappelijke opleidingen. Mocht er sprake zijn van een andersoortige opleiding, neem dan alsnog contact op. Niet geschoten is altijd mis.

Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.